Kobber tag helvedesild

Verden er fuld af kobber elskere, og elskere af den kobbertag er på ingen måde en undtagelse. Der er grundlæggende to forskellige typer af kobber tag du kan købe, der er solid kobber tag, der består udelukkende af ark kobber på dit tag. Det er meget modstandsdygtige over for vejrlig og vil beskytte dit hus i årtier, men det er utrolig dyrt, som du kan forestille dig. På den anden side er kobber tag helvedesild lavet af vedlagte plader af kobber omkring standard asfalt helvedesild. Alt i alt, omkostningerne er tilbøjelige til at arbejde ud mindre end et skifer tag men når kobber tag helvedesild har alderen og været klaret de vil tage på den storslåede grønne look, der kun kobber kan oprette.

Kan jeg bruge kobber tag helvedesild?

En af de fordele, som kobber tag helvedesild tilbud over andre former for langvarige tagene, især solidt kobbertag, er, at helvedesild er faktisk overraskende let og de fleste tagene og strukturer kan normalt klare belastning beundringsværdigt. Så længe du er parat til at betale omkring $4 per kvadratfod (sammenlignet med $1 for standard asfalt men op til $15 for solid kobber) er der usandsynligt, at være nogen god grund til, hvorfor du ikke kan bruge kobber tag helvedesild på dit nyt tag Aabenraa.

Hvilken form for liv kan jeg forvente fra kobber tag helvedesild? Dette er noget af en forvirrende spørgsmål. Asfalt tag helvedesild vil normalt kun sidste 20 år, men dækkede i kobber plader liv af asfalt helvedesild kan nemt udvides til mellem 30 og 40 år. Dog vil den kobber ark, selv vare et gennemsnit på omkring 150 år. Naturligvis vil kobbertag helvedesild, sig kun vare så længe som asfalt tag helvedesild, der er fundet under kobber.

Udgifter til kobber tag helvedesild.

Kobber tag helvedesild er på ingen måde et billigt alternativ til andre stilarter tagdækning, men hvis du kan lide udseendet af kobber og du vil have en længere levetid end asfalt helvedesild kan tilbyde derefter kobber tag helvedesild er en glimrende mulighed. Arket kobber ikke et fremragende stykke arbejde for at beskytte asfalt helvedesild nedenunder reelt at give dem en udvidet levetid på omkring 30-40 år. Kobber presenningen beskytter også helvedesild fra mest generelle slid og ælde betydning med god, regelmæssig vedligeholdelse ikke behøver du at have reparationer gjort alt for ofte. På et årligt grundlag kobber tag virker helvedesild ud billige men ikke generelt og ikke til den indledende installation.

Standard asfalt tag helvedesild normalt koste omkring $1 per kvadratfod, der henviser til, at solid kobber tagdækning vil sætte dig tilbage omkring $15 per kvadratfod. Kobber tag helvedesild er tilgængelig på ca $4 til $5 per kvadratfod, hvadkosteretnyttag.dk så de er 4 gange dyrere end asfalt, men betydeligt billigere end en fuld solid kobbertag. Du betaler dog utvivlsomt for de attraktive udseende af en kobbertag, men for færre penge end dækker hele taget i et dyrt metal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.