Hvordan kan jeg vide, hvis jeg er berettiget til Student Udlån gæld konsolidering?

Hvis du er forælder at sende dit barn til college eller hvis du er studerende og går på college for første gang, du er sandsynligvis krybe hver gang du modtager en undervisning bill med posten– eller når du tænker på at købe $1000 værd af lærebøger for næste semester.
Som prisen for at få en collegeuddannelse stiger i USA, det gør efterspørgslen efter studielån og student gæld konsolidering tjenesteydelser. Hvad enten det er for graduate skole eller for at studere i udlandet, studerende periodisering af massive gæld ud over hvad der var rimelig i fortiden.
Disse lån har allerede lave rentesatser og fleksible pay-back vilkår, fordi de er særligt rettet mod medlemmer af samfundet, der ikke er i arbejdsstyrken; Men selv med disse priser, du kan finde det besværligt at betale dem tilbage på tidsplanen.
Konsolideringer programmer er skræddersyet til at hjælpe eleverne med at administrere deres gæld og undgå gæld standard. Der er to måder hvorpå disse programmer vil beskæftige sig med problemet: de vil enten reducere hovedforpligtet eller de vil fjerne det helt.
Dette er faktisk tilladt for alle lån, hvor de giver pay-back i form af specifikke tjenester eller videregående uddannelser. hvorvidt dette gælder for afhænger dig studerende låneordning for som du har valgt type.
Hvis dette ikke virker for dig, du altid har en anden mulighed: du kan søge ved hjælp af et agentur for konsolidering. Der er særlige konsolidering agenturer, der beskæftiger sig med studerende gældsproblemer.
Grundlæggende typer
Der findes generelt to typer af studielånssystem: føderale og private. Hvis du har taget begge, bør du aldrig overveje at konsolidere dem i en enkelt pakke. Kun føderale lån har regeringen opbakning; og derfor kan være refinansieret til lave priser. Det er altid tilrådeligt at tage alle føderale lån sammen, løse dem; og derefter hovedet for de private. Privat studerende lån er generelt usikrede og opkræve højere renter end deres tyske kolleger.
Betingelser for konsolideringen
Der er visse standarder, som skal være gældende, hvis du ønsker at konsolidere dit studielån. Til at begynde med, du er nødt til at være ude af skole eller college og skal være i “henstandsperiode” af lån; eller skal allerede være at foretage tilbagebetalinger til at benytte anlægget af en konsolidering hjælp service.
Hvis du passer ind i kriterierne, bør så du komme videre til det næste trin, som taler til det konsoliderede regnskab og bede dem om at kontakte dine kreditorer for at reducere dine månedlige betalinger og renter. Ligesom med alle andre lån, påvirker studerende lån tilbagebetaling din fremtidsudsigterne for lån-tager.
Hvis studerende lån gæld går ud over firs-fem procent af din samlede indkomst, er det betragtet som en negativ score i din fremtidige kreditvurdering. Dette viser, at selv studielån har indflydelse på din fremtidige beslutninger som en låntager.
Der er nogle konsolidering selskaber, der kan kvalificere dig til yderligere reduktion programmer, som ikke kun reducere renten, men omfatter også respitperiode besparelser, på engangsudgifter og automatiseret direkte debetbetalinger.
Pas på
Ikke alle konsolidering selskaber på blokken er ægte, så sørg for den ene du ansøge om er en ansete med tilstrækkelige beviser til støtte for sin creditability. Ellers vil det føre til fordobling din problemer, som falske virksomheder vil kun tilføje til din allerede høje gæld.
Talbert Williams 2001-2006 alle rettigheder forbeholdes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.