Sådan beregnes dine skatteklasser

Det er afgørende at være bekendt med skatteklasserne for at gøre det lettere for folk, der tjener mere end et bestemt beløb. Disse er indkomstafdelinger, hvor skattesatser kan ændre sig. Disse parenteser har visse indkomstniveauer, over hvilke du betaler mere skat. Skatteprocenten er normalt højere for dem med højere indkomster. Dette er vigtigt for alle, der ønsker at planlægge deres økonomiske fremtid. Her er nogle måder at beregne dine skatteklasser på.
Udbytte

Udbytteskattesatserne bestemmes delvist af den skattepligtige indkomst. Kvalificeret udbytte er f.eks. underlagt en lavere skattesats end almindeligt udbytte. Almindeligt udbytte er underlagt investorens normale indkomstskattesats. Ikke-skattepligtige udlodninger er dog ikke skattepligtige. Du kan også være berettiget til at modtage lavere skattesatser for visse typer udbytter ved at investere udskudte midler.
Social sikring

Afhængigt af deres indkomst kan nogle socialsikringsydelser beskattes. Der er mange indkomstskattegrupper, som socialsikringsydelser falder ind under, men dem med en justeret bruttoindkomst mindre end $ 25,000 behøver ikke at betale skat. Personer med indkomster mellem $ 25k – $ 34,000 skal betale skat på 50% af deres fordele. Folk, der tjener over $ 44,000, kan blive bedt om at betale op til 15% af deres fordele.
Pensioner

Beskatning af pensionsindkomst er en vigtig overvejelse, når man beslutter sig for den bedste pensionsplan. Overvej skattesatserne i din stat og eventuelle specificerede fradrag. Disse to faktorer hjælper dig med at bestemme, hvor meget skat du skal afsætte hvert år. Det er vigtigt at overveje de skattemæssige konsekvenser af at flytte til et andet land. Pensionsindkomst beskattes på samme måde som føderal indkomst. Disse stater kræver normalt tilbageholdelse af skat og kvartalsvise estimerede skattebetalinger.
Iras

Din marginalskattesats afgør, om du skal bidrage til en IRA (eller 401 (k). Du skal sammenligne din marginalskattesats for pension med den indkomst, du har nu, hvis du tjener en væsentlig højere indkomst end standardfradraget. For at spare penge kan du konvertere din IRA til en skattepligtig konto, hvis du har en højindkomst. Det er ikke nogen nem beslutning. Over tid vil skattesatserne stige.
Område, der ikke beskattes i bunden af skatteklassen

Du kan reducere din skatteregning ved at øge det område, der ikke er skattepligtigt. Du kan også foretage justeringer af din fradragsberettigede pensionskonto, realkreditrenter eller velgørende bidrag. Bortset fra ægtepar med indkomster over $ 450K, vil skattesatserne for 2003-2012 fortsat gælde i 2013. Nedenfor er flere tip til, hvordan du maksimerer denne skattefordel. Se vores guide til maksimering af dine ubeskattede områder.
Marginalskattesats

Du har måske hørt om forskellen mellem marginalskattesats (eller effektiv skattesats)? Hvad er forskellen mellem disse tal? Marginalskattesatsen giver dig oplysninger om din økonomiske situation, mens den effektive sats er, hvad en skatteplanlægger bruger til at vurdere de skattemæssige konsekvenser af investeringer. Lad os tale mere om disse vilkår. Det er vigtigt, at du forstår formålet med disse vilkår, hvis du er usikker.