Første indtryk

Markedsføring og fremme en hjemmeside er nem. Alt du skal gøre er sende din webadresse og grundlæggende oplysninger til de forskellige typer af motorer.
Er at fremme processen med reklame (indsende). Marketing er, hvad din arbejdsplads gør for dig, når nogen går der.
Når du er fremme til motorer, nogle vil oplade enten med en penge afgift eller som kræver et link tilbage, og nogle vil ikke. Jo flere oplysninger, skal fremlægge: du har flere competors eller jo længere indgivelse forbliver gyldige, når det er accepteret på hvad nogensinde niveau du bestemme. At få en ‘gratis’ indsendelse til at blive højere i returnerer kan gøres med nogle kloge bestræbelser i de korrekte steder. Du kan betale en million dollars for et søgeord, men hvis din konkurrence er opført oftere over hele linjen, der vil udsigten gå til?
Når udsigten går til dit websted, kan du holde dem? Nu har du at markedsføre dig selv, dit produkt eller service. Dette er din chance for at gøre indtryk på din udsigt. Hvordan ser dit websted samlede? Hvilket budskab er det velegnet?
At have et websted, der holder dine kundeemner, kommer tilbage og lethed, hvormed køb er altafgørende at producere indkomst dog. At få udsigter til at komme tilbage, afhænger af dine produkter ‘holdbarhed’. Hvor ofte vil de nødt til at re-nye eller genopfylde? Er dit produkt værd?
Dette vil afhænge af din genudlægning af fordelene ved dit produkt eller din tjeneste for kundeemnet.
Vil du have nøgleord for fordelene og du vil have søgeord for produkt eller service.
Vil du give dine kundeemner et valg. (er de omkostninger drevet eller kvalitet drevet?)
Tilbyde dem kortsigtede og langsigtede løsninger.
Vil de spare penge kun? Så hvis du sælger gafler, styre dem til plast linje.
Hvis de er på udkig efter noget, der vil vare, derefter styre dem til linjen metal. Hvis de leder efter typen designer for at bruge til særlige lejligheder derefter styre dem til linjen præget.
Med hvert niveau går prisen op men den så fordelene.
Inde i hvert niveau kan du have volumen pakker, såsom ti for dollar af den billigste, en servering indstille størrelse (for fire, seks, etc) eller noget ligeledes.
Kan du tilbyde ‘specials’, eller du vil måske spørge, hvis de ønsker at blive underrettet om tilbud.
Flere biler sælges i slutningen af modelår på grund af ‘toldbehandling’ tilbud til dem, der ikke har råd til at få, hvad de ønskede på den almindelige pris. Det er ikke bare en bil, de ønsker, men med en radio, varmelegeme, automatgear og servostyring. Hvis det var bare en grundlæggende bil, sikker på det ville være billigere (hvis du kan finde en), men mennesker er drevet af fordele eller gruppepres. Mit arbejde lastbil har en gearstang, radio og varmer, efter alt det kun carrys værktøjer og mig til jobsites. Min familie bil er meget mere i væsen bekvemmeligheder.
Indhold er alle så kritiske og behøver ikke at fylde din hele hovedwebsted side. Dette er, hvor du skal sætte et ‘for mere information”-link. Har mere end et produkt? Derefter en kort beskrivelse, der vil gøre dem fortsat at produkter ‘link’ eller side er nøglen.
Klokker og fløjter?
Ting som flash-præsentationer, musik, glødende bannere, en masse billeder hører ikke hjemme på siden hovedside. Skal du have dem? Sikker på, men har et link til dem for udsigten til at vælge for at se. De kan blive solgt allerede, forsinker ikke processen. Hvis de bare kigger, så vil de gå der alligevel for at sammenligne dit produkt med dine rivaler.
HUSK

9 thoughts on “Første indtryk

  1. I am just commenting to let you understand what a nice discovery our girl experienced viewing the blog. She mastered a lot of pieces, including what it is like to possess a wonderful teaching spirit to have most people very easily fully understand specified advanced matters. You actually exceeded her expectations. Many thanks for delivering these valuable, safe, edifying not to mention fun tips about that topic to Julie. Josefa Parker Dorcea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *