Warehousing – dine muligheder

En effektiv virksomhed kræver effektiv opbevaring. Det kan ofte være det mest profit-forbrugende element, hvis ikke organiseret korrekt – med udgifter til personale, sundhed og tyveriforsikring, bygning priser.

Uanset om du kontrakt for individuelle tjenester, arbejde med et lager selskabet eller køre din egen warehousing operation, er det bare god forretningsmæssig mening at lave en plan og overveje alle de mulige konsekvenser.

Udenforstående kan tænke på et lagersted som kun indeholder en bunke af bokse, der er læsset på lastbiler til levering. Dette kan have været tilfældet for 50 år siden, men handlingen moderne lager bruger specialiserede software til at spore hver pakke omkring komplekset. Pakker er bar-kodet til at hjælpe med sporing ind og ud samt med hensyn til in-house tracking.

Nogle af de lager tjenester tilgængelige er: Trans lastning, Cross docking, pluk og pack, Palle exchange, mærkning, emballering, kvalitetskontrol, lokale trucking/drayage, Stretch/Formindsk indpakning, lagerstyring, Just-in-time kontrol, partinummer kontrol, Import/eksport håndtering, Containerization, Pool distribution.

Hvis starter på en frisk du måske nødt til at købe grundlæggende, gaffeltrucks, hylder opbevaring osv. Da disse er store investeringer, er det ofte billigere at finde en kvalitet warehousing operatør, hvis opsparing og funktioner opvejer investeringsomkostningerne. Dette er især tilfældet, når en virksomhed er stadig i sin vorden, hvor der er lidt kapital der er afsat til investeringer.

Selv før dette tidspunkt, kan beslutningerne være afgørende. Du bliver nødt til at overveje, hvad vil være bedst for din virksomhed, offentlig oplagring eller kontrakt oplagring

Hvis du vælger offentlig oplagring du betaler kun for den plads og services bruger du, som du bruger dem, og der er ingen langsigtet engagement. Kontrakt Warehousing indebærer en længere sigt engagement, men omkostningerne pr. enhed vil være mindre. Offentlig oplagring er generelt bedre mulighed i første omgang, med progression til kontrakt tjenester som dit produktlinje bliver mere etableret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.