New Years resolutioner for din virksomhed

Du kan opfylde dine mål for din virksomhed i år. Overvej disse resolutioner som ti trin til din succes i 2005.
1. udvikle en forretningsplan eller strategiplan. Du vil ikke få hvor du vil medmindre du ved, hvor du ønsker at være og lade dine medarbejdere kender så godt.
2. konstant fremme din forretning. Du kan ikke udføre en marketingindsats hvert år og forventer, at din virksomhed til at vokse. Plan for marketing indsats kvartalsvise eller selv månedlig og plan tid til opfølgning gennem og tracking af resultater.
3. Opret handlingsplaner for hver person i din organisation. Sørg for hver medarbejder ved, hvordan hans eller hendes job vedrører virksomhedens overordnede vision, og at hver har individuelle mål og mål med målbare standarder og tidsplaner.
4. undersøgelsen dine medarbejdere. Nogle gange er de største medarbejder utilfredshed de nemmeste ting at lave. Vide, hvilke ændringer, som dine medarbejdere ønsker at gøre i deres arbejde liv og gøre dit bedste for at øge deres livskvalitet arbejde (og normalt deres produktivitet).
5. undersøgelse dine kunder og leverandører. Måske koster den måde du gør forretning du relationer med leverandører og kunder. Vide hvad bugs dem og gør det nemt at gøre forretninger med dit firma.
6. Konfigurer business resultater foranstaltninger og får kun de vigtigste indikator rapporter skal du køre din forretning. Spild ikke din tid og personale tid udarbejde rapporter du aldrig bruger. Vide, hvad du behøver at vide for at drive en succesfuld virksomhed, studere disse rapporter hver måned og bruge dem til at handle.
7. gør en human ressource konformitetskontrol og holde ud af juridiske problemer. Medmindre du har et fuldt bemandet HR-afdelingen, kan du ikke være bekendt med alle overholdelse lovgivninger vedrørende ansatte. Har en revision udført af en ekstern ekspert og forhindre problemer, der kan resultere i million dollar retssager af ulykkelige ex-medarbejdere.
8. Kend din top 10 kunder – hvad mere kan man gøre for dem, hvor kan du finde mere ligesom dem. Liste over dine top ti kunder af salgsmængde og lade alle i din organisation, hvem de er. Er de i et bestemt geografisk område, af en bestemt type – hvad minder om dem? Gøre alt, hvad du kan for at bygge videre på disse relationer.
9. få en coach eller mentor, eller deltage i et business supportgruppe. Bygge ansvarlighed i din egen personlige planlægning ved at spørge andre til at hjælpe dig gøre dine drømme til virkelighed. Hverve personer, som du kan stole på at give dig objektiv feedback og oprette frister for din planlagte succeser.
10. Lav en liste over årets resultater og fejrer dine succeser med dine medarbejdere. Glem ikke at anerkende og fejre hver af dine milepæle. Den bedste del af at skabe en plan er at vide, når du har nået dine mål, så lidt tid til at pause og sætter pris på bedrift, og begynde at skabe din næste sæt af mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.