Køb til lad realkreditlån: Langsigtede investeringer på de konkrete struktur

Køb til lad mortgage marked var værd £21,8 milliarder i 2004 og tegnede sig til 38.2% af kommercielle marked i samme år. Køber til at lade markedet er vokset mere end markedet som helhed – som er bemærkelsesværdig. Sådan et stærkt marked magi lutter fordel til pant håbefuld. Køb til lad mortgage var en konstruktiv indsats af The Association af bolig at lade agenter (ARLA) at fremme væksten i den private udlejningssektor.
Køb til lad mortgage er et specialiseret produkt for en særlig pant produkt. Men der er lidt forskel mellem dette og andre realkreditprodukter. Hvis du forstår de forskellige detaljer vedrørende køb til lad mortgage, er der ingen måde at du ikke vil få succes i dit forsøg. Hvert køb til lad mortgage vil gennemgå den sædvanlige pant retningslinje. Långiver vil tjekke din kreditværdighed, værdien af din ejendom, mængden af udbetaling før han godkender dit køb for at lade pant.
Køb til lad mortgage er dukket op som en stadig mere populære pant i sidste par år. De markeres lavere rentesatser og har tilføjet til deres tiltrækning. Lejeindtægten er også mere pålidelig form for indkomst end andre investeringer former. Den sammenslutning af bolig at lade agenter (ARLA) opererer et køb for at lade ordningen, som er støttet af en gruppe af långivere. Der er andre køber til at lade realkreditinstitutterne, der opererer uden for ordningen, og du behøver ikke at gå igennem enhver ARLA agent.
Et køb til lad mortgage långiver vil bede om din leje oplysninger sammen med din indkomst. Der er nogle realkreditinstitutterne, der vil tillade dig at tilføje din husleje til løn, mens andre vil basere køb for at lade pant helt på lejen. Eventuelle tidligere realkreditlån vil have indflydelse på, hvad du kan låne med køb til lad mortgage. Forskellige långivere har forskellige kriterier, som gælder også for det beløb, du kan låne. Den maksimumsgrænse, som du kan låne vil være hvor som helst mellem £150.000 til £1m pr. ejendom. Køb til lad mortgage kan være taget på mere end én ejendom med maksimalt op til 5 ejendomme. Men mere end ét køb til lad mortgage kunne ikke på den samme ejendom.
Køb for at lade realkreditinstitutterne normalt låne 85% af ejendommens værdi. Køb til lad mortgage medfører udbetaling. Udbetalingen varierer fra 15-25%. Jo større ned betaling kan du benytte de bedre tilbud. Der er lidt variation i satserne for køb til lad mortgage og andre pantebreve. Leje indkomst formel varierer, men normalt lejeindtægter bør være 130-150% af samlede månedlige afdrag.
De rentesatser, der tilbydes for køb til lad mortgage er faste, variable, loft, tracker, udjævnet, diskonteret. Ifølge hældning af låntager, kan enhver rente type anvendes til. Altid bede om citater og sammenligne. Dette vil gøre det muligt for dig at sortere ud køb til lad mortgage, der svarer til dine forventninger. Forskning er grundlæggende i hver lånet processen herunder køb for at lade pant.
Køb til lad mortgage er et lån med sikkerhed, hvilket betyder, at det er sikret på din ejendom. Forsinket tilbagebetaling vil vise i din kredit rapport og manglende evne til at tilbagebetale kan føre til tab af ejendom. Tænk før du ansøge om køb til lad mortgage. Først kontrollere overkommelighed og derefter ansøge om køb til lad mortgage. Da det er en langsigtet investering, skal du være forsigtig med at foretage betalinger til tiden. Da du har lejeindtægter, vil det gøre dig til betalinger under vanskelige omstændigheder. Du kan tage depositum form lejere til at forhindre at gøre restancer. Vi god rekord med køb til lad mortgage vil åbne dørene for flere investeringer som køber til at lade.
Før du køber til at lade Sørg for hvilken ejendom du køber og om det er foreneligt med området. Nabolaget bør være af en sådan hvor der er betydelige muligheder for at lade det. Plan ud hvor meget du er klar til at betale for egenskaben, at holde i sindet udgifter som ned betaling, stempelafgift, evaluering gebyr, solicitor’s gebyr og andre udgifter ligesom remodeling aktivere forventede forbrug.
Et par år siden var køb til lad mortgage noget, som ville koste dig højere rente, større udbetaling og forventer store straf for at ændre pant. Dog køber til at lade orientering har ændret sig betydeligt. Køb til lad mortgage har betydeligt formede sig til at blive mere forbrugervenlig. I sådanne en stabil realkreditmarkedet er der store muligheder for udvidelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.